Dit traject is een Time-Out traject waarbij we 2 dagen (inclusief 1 of 2 overnachtingen) naar Schiermonnikoog gaan en daar het Jong Talentenspel gaan doen met bijbehorende oefeningen en opdrachten. We zullen ook meer fysiek in beweging zijn en oefeningen buiten gaan doen. Bij voorkeur vind dit traject in het weekend plaats.

Soms helpt het om even helemaal weg te gaan uit je vertrouwde, bekende en drukke omgeving, zodat je makkelijker en sneller contact kunt maken met jezelf. Waar kan dit beter dan op het prachtige eiland Schiermonnikoog, waar ruimte, rust en natuur in overvloed aanwezig is.

Je bent letterlijk en figuurlijk even los van thuis en je kunt hier, zonder afleidingen, verbinding maken met je innerlijk kompas. Je gaat terug naar je eigen basis, zodat je erachter komt wat je nu daadwerkelijk wilt met je studie, loopbaan of toekomst. Door de aanwezigheid van de zee, prachtige stranden, duinen en het bos zijn er voldoende mogelijkheden om het Talentenspel en andere oefeningen buiten te doen. De wind en de lucht van de zee maakt jou weer fris in je hoofd en geeft je energie om, als je weer terug bent op het vasteland, te werken aan jouw nieuwe toekomstperspectief!

Duur traject:  2 dagen (bij 1 overnachting) of 2,5 dagen (bij 2 overnachtingen)

 

Kosten:  €695,- inclusief BTW voor particulieren en PGB-houders
  €695,- exclusief BTW voor bedrijven en instellingen

 

Bij de kosten is inbegrepen:

  • Vervoer van en naar Schiermonnikoog (ik haal je op en breng je weer thuis)
  • Bootovertocht
  • 1 overnachting
  • Eten en drinken op Schiermonnikoog (ontbijt, lunch, diner)