Als ouder wil je graag het beste voor je kind. Je wilt dat je kind gelukkig is, toekomstperspectief heeft en zijn of haar talenten op een zinvolle manier benut!

Hoe mooi zou het zijn als je kind al op jonge leeftijd ontdekt wat zijn of haar talenten en mogelijkheden zijn en op welke manier hij of zij deze talenten kan ontwikkelen en benutten. Deze talenten heeft uw kind niet voor niets gekregen en zijn bedoeld om richting aan zijn of haar leven te geven.

Daarnaast is het in onze complexe maatschappij moeilijk om de juiste keuzes te maken. In onze wereld vol mogelijkheden is het lastig om keuzes te maken op het gebied van school, studie, loopbaan en toekomst! Voordat je als jongere goede keuzes op deze gebieden kunt maken is het belangrijk om stil te staan bij de vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?

Deze vragen staan centraal binnen praktijk Talent Erkend.  Op een speelse en laagdrempelige manier kan uw kind ontdekken wat de antwoorden zijn op deze belangrijke vragen. Hiermee krijgt de jongere meer inzicht in zichzelf, zijn/haar (verborgen) talenten en mogelijkheden, interesses, wat hem of haar uniek maakt, wat hem of haar te doen staat in deze wereld en op welke manier je hier handen en voeten aan kunt geven. Dit geeft richting en perspectief voor de toekomst en vergemakkelijkt het maken van belangrijke keuzes op het gebied van school, studie, opleiding, beroep en loopbaan!

Een traject bij Talent Erkend kan bovendien veel geld en tijd besparen. Studeren is erg duur en helaas zijn er nog vele jongeren die erachter komen een verkeerde keuze gemaakt te hebben en stoppen met hun opleiding of switchen naar een andere opleiding. Bedenk maar eens wat een hoop tijd en geld hiermee verloren gaat en wat dit doet met de motivatie van de jongere. Een traject bij Talent Erkend vergroot de kans op een juiste studiekeuze en vergroot de kansen op succesvol en gemotiveerd studeren. Ook bij keuzes op het gebied van loopbaan en toekomst is uw kind bij Talent Erkend aan het juiste adres!

Dus gunt u uw kind ècht het allerbeste, kies dan voor een traject bij Talent Erkend!